onsdag 7 juli 2010

Bad på Habiliteringen

Idag hade vi bestämt möte med specialpedagogen och vi hade sådan tur att hon hade tillgång till deras bassäng och Ludvig skulle få testa att bada där för att se om det var något han gillade.


Jag hade sagt till honom på morgonen att vi skulle iväg och simma med E men han verkade mest förvirrad när jag sa E för då brukar man ju inte bada :-)
Han sken i varje fall upp när jag sa simma så vi körde iväg till Hab och när vi kom dit så tittade han lite konstigt på mig för jag hade ju sagt simma. E kom och vi gick och bytte om och då luktade han kloret och han blev helstirrig och det gick fort för han att få av sig kläderna.
När vi kom in till bassängen så nästan studsade han ner för trapporna och när han sen hade fått sina puffar på armarna så klarade han sig hur bra som helst i vattnet. Han gick själv, hoppade själv och det måste ha varit en enorm känsla av att kunna klara sig själv.


Nu är det bestämt att han är uppsatt för plask och lek på onsdagar from i september. Tror att det kommer att bli kanon för honom, att få gå och bada regelbundet och med mindre personer i varmt vatten.

3 kommentarer:

  1. Vad härligt för Ludvig att få komma och bada varje vecka under lugna former. Det blir en bra rutin och något att längta efter varje vecka! Är det i Malmö eller Lund?

    Kram från Karin

    SvaraRadera
  2. Härligt att dina kommentarer är tillbaka igen Karin. Hoppas ni hade det bra när ni var i Falsterbo, vi hade tyvärr ingen bra vecka föregående vecka så det var inte läge att köra iväg med Ludvig då men nu känns det som om vi är på g igen :-)
    Allt som har med Habiliteringen att göra är i Malmö och det är så skönt. Ligger inne vid barnkliniken så det är nära och bra.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Skönt att det är i Malmö ju! Nu är det nedräkning och fr o m nästa vecka är det semester som gäller. Då hoppas jag att vi får träffa er!

    SvaraRadera