måndag 26 juli 2010

Frisörbesök

Idag var det äntligen dags för ett väl behövligt besök hos frisören, för båda barnen. Vi gick ner till frisören båda två med barnen eftersom en av oss skulle kunna gå hem med Ludvig om han inte pallade med trycket där. Det var inga problem med att klippa Ludvig, han satt som ett ljus och flinade lite emellanåt. Jag trodde nästan att han skulle bli hysterisk när de tog fram trimmern eftersom det skulle framkalla bilder från när vi rakade av håret på honom men han bara flinade. Han fick blå färg i sitt hår och verkade riktigt nöjd när han och Kristian gick hem.
Nora fick klippt sina toppar och sen fick hon en jättefin fläta som började i luggen och gick runt om hela håret och så fick hon ett rosa hjärta i håret och glitterspray så hon var lika nöjd som Ludvig.



När vi hade ätit lunch så gick vi in till grannarna som har satt upp en pool i trädgården och Ludvig fick badat lite och sen har han sprungit och dansat disco.
Någonting har hänt, positivt sätt då. Han är full av energi, han skrattar mycket (tråkigt nog mest för sig själv, han kunde delat med sig av vad som är så roligt), leker mycket med sitt playmobil. Vi har fortfarande lite problem med hans sömn, visserligen så sover han lite mer nu än förra veckan men det dröjer länge efter att han har lagt sig innan han somnar och sen kan han vakna på natten och vara vaken ett tag, dock inte flera timmar. Ska väl inte skriva för mycket för vem vet natt för natt, det kanske är så inatt att han kommer att ligga vaken.

1 kommentar:

  1. Så mycket positivt. Håller tummarna för att det fortsätter så.
    Kram
    Marianne

    SvaraRadera