tisdag 20 juli 2010

Ny leksak...

Det var en klok människa som sa till oss att det är bra att dokumentera Ludvigs framsteg och även bakslag för att sen kunna gå tillbaka och se hur det egentligen var, tiden då det var så jobbigt. Det blir ju lätt så att man växer in i det jobbiga, att nu efteråt så kan jag tänka, men det var väl egentligen inte så jobbigt, varför reagerade vi så och så.

Igår så var jag och Nora iväg och handlade nya skor till mig eftersom de gamla gick i sönder häromdagen. Därefter körde vi iväg och tittade på en ny videokamera och såklart kunde jag inte låta bli att köpa en. De hade utförsäljning på en videokamera med hårddisk, tänk att kunna videofilma utan kassettband och att kunna lägga över på datorn direkt. Så nu kommer ni säkert att få små videosnuttar här på barnen också :-) Kan ju lägga över det direkt på bloggen, wow för teknikens framgång.

Barnen mår så mycket bättre när vi gör saker med var och en av dem. Ludvig får lugn och ro här hemma och Nora får stimulans av att följa med ut och hitta på saker. När vi sen kom hem så var hon hur lugn som helst och inte så grinig som hon brukar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar