söndag 11 juli 2010

Vilken värme i helgen

Denna helgen har vi tillbringat på stranden och mycket i skuggan. Igår var det helt mulet på förmiddagen och Ludvig vaknade sent efter att ha varit väldigt stökig under natten så vi bestämde oss för att inte åka iväg till stranden utan åka till en park och fika istället. När vi var klara så bestämde vi ändå att åka ut till Sibbarp och vara vid mormor och morfar uppe i gräset istället. Så vi gjorde vid picknick väskan och körde ut till dem. Vi var där väldigt mycket när Ludvig var liten, när han blev större så flyttade vi oss ner till sandstranden istället. Igår när vi kom bort till platsen där vi alltid var och träffade de personer som oftast var där då också då blev Ludvig så glad att hela han skuttade (han hade varit ganska sur när vi åkte).
Han ville direkt ner i vattnet så han, morfar och pappa gick ner till bryggan och han fick vatten upp till halsen men han brydde sig inte, han blir helt vild när han kommer till vatten.
När de var på väg tillbaka till oss gick de förbi duschen och där var han tvungen att stanna till, det var också något han gjorde när han var mindre med morfar.
På vägen hem körde vi inom Limhamns fiskrökeri och köpte varmrökt lax med oss hem. Tog upp våra nypotatis som vi åt till och det var så gott. Orkar inte sätta igång grillen när det är så varmt.
Idag så vaknade vi tidigare och kom iväg till stranden i mer god tid och det var ju tur för vilken kaos det blev på parkeringen senare.
Ludvig njöt av vattnet även idag och när vi sen kom hem så badade han i poolen och jag gjorde en crabstick sallad till middag. Bara kall middag denna helgen men det behövs knappast något annat :-)

Nu har det åskat och blixtrat ikväll så vi får väl se om det drar undan till imorgon så vi kan njuta av ännu en härlig dag på stranden. Imorgon börjar Kristians ledighet, fem veckor ska han vara hemma nu.

2 kommentarer:

  1. Gud vad gott det låter. Varmrökt lax och nypotatis. Mmmmmmm.
    /Annette

    SvaraRadera
  2. Även vi var på Sibbarp en sväng i kväll, och hade med oss smörgåsar från fiskrökeriet. Säger som du: man orkar inte tänka på varm mat...

    Kram fr Karin

    SvaraRadera