fredag 30 juli 2010

Då packar vi igen...

Idag har det varit fullt upp hela dagen och Ludvig har varit helt slut. Han somnade inte förrän 21.30 igår och vi vaknade av att han låg och skrattade och pratade klockan fem i morse.

I förmiddags åkte vi till Svågertorp och Stadium och kollade vad de hade på sin rea, där var inte så mycket kvar men ett par tröjor hittade vi. Efter det tog vi morbror Patrik med oss till Ikea där vi åt lunch, billigare lunch kan man inte få en vardag. Fem personer som åt köttbullar, drack, tre kaffe och tre chokladbollar för 135 kr. Perfekt fredagslunch :-)

Vi åkte hem och var hemma en stund för att sen köra hem till farmor Gerda och gratulera henne på sin 89 års dag. Det var meningen att vi skulle fika där men det funkade inte alls med Ludvig, han bara tjatade om att han var trött och inte kunde sitta, inte stå och så fick han sina små utbrott så Kristian tog ut honom så de gick bort på en lekplats och jag och Nora stannade kvar 10 minuter och pratade med dem. Det märks tydligt att farmor börjar bli gammal och snurrig men det har gått så snabbt men 89 år, det bär respekt med sig.
Vi körde och handlade glass och åkte hem till barnens farmor och farfar istället och det fungerade mycket bättre, där kunde han gå in i tv rummet och leka efter att glassen var uppäten.

Väl hemma så var det dags att börja packa inför den kommande legolandsresan. Ingen orkade laga mat så det blev pizza till middag och sen dusch och nattning för barnen. Idag var det Nora som inte riktigt ville komma till ro men Ludvig han somnade fort, tror vi i varje fall för vi hörde inget ifrån honom. Han brukar ju som sagt höras när han är vaken :-)

Denna semester följer inte datorn med så nu blir det inga inlägg förrän vi är tillbaka igen men det är inte så många dagar vi är borta så ni hinner inte sakna oss så mycket :-)

Ha det bra allihopa!

1 kommentar:

  1. Ibland är det semester att vara utan dator också!
    Hoppas att denna resa blir lika lyckad. Och så ses vi när det är läge?

    Kram från Karin

    SvaraRadera