fredag 10 september 2010

En liten utflykt

Igår var det besök på Hab hos specialpedagog, möte med psykolog och storhandling så dagen den sprang iväg.

Idag fick Nora vara ledig eftersom Kristian jobbar kvällar hela denna veckan och han har knappt träffat Nora denna veckan.
När Kristian hade vaknat och allt var färdigt här hemma tog vi oss en tur till Vellingeblomman för att kolla på Halloween utställningen, Ludvig fick vi med oss ganska motvilligt men med lite övertalning så funkade det :-)
När vi kom dit hade de världens reklam om utställningen men den var inte klar så det var avspärrat där. Ludvig fick känna lite på pumporna där men det var inget intressant så vi gick vidare. Inga blommor blev köpta utan det blev några bokstäver för att sätta på Noras rum och lite fredagsmysgodis :-)

Nu står en broccoli och ädelostpaj och en kycklingcurrypaj i ugnen och vi väntar på att mormor och morfar ska komma och hålla oss sällskap ikväll.
Det är Kristians sista kväll för denna gången så nästa vecka kommer allt vara som vanligt igen :-)

Ha en trevlig helg!

3 kommentarer:

  1. Du har en otroligt förmåga att fokusera på det ljusa och positiva i tillvaron.
    Önskar er alla en trevlig helg.
    Marianne

    SvaraRadera
  2. Har precis skrivit svar på en kommnetar på min blogg som handlar just om Vellingeblomman! Var ni där på fm? Jag var där vid två tiden och då var utställningen öppen och den var otäck!!!Inget för mej eller Bella o Lucas!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Men vad sugen jag blev på paj!!!! Suck! Min man fyller år imorgon och vi får 16 personer på lunch samt tårta, så nån energi att baka paj nu finns inte! Hoppas det smakade bra! Lät hur gott som helst!
    Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg!

    Kram,
    Annika K

    SvaraRadera