söndag 5 september 2010

Helgen som gått

I fredags var jag först hos kuratorn och sen körde jag och veckohandlade.
På kvällen hade vi middag hemma med grannarna, vi hade inte gratulerat mannen i huset så vi bjöd på en trerätters meny istället för paket :-)
När Ludvig hade duschat så skulle han ha pyjamasen på sig och då hade Kristian tagit fram byxbenet till Ludvig och så sa han, nej inte höger först, vänster först. Full koll på i vilken ordning vi tar på oss kläderna. Trots att vi hade gäster så valde Ludvig att gå och lägga sig åtta, han sa själv till att han var trött så han la sig i min säng och somnade ganska fort trots att barnen lekte i rummet bredvid, inte högljutt men de var där.

I lördags tog vi en runda i pildammsparken och en fika på Margaretapaviljongen. Det var inget som lockade Ludvig, han var mest arg innan han fick sin fika. Det går bra så länge vi går runt med honom men så fort vi hamnar stilla så är det som om han får myror i kroppen och inte kan stå stilla.
Mormor&morfar&Patrik kom hit och åt middag, hade varit på Limhamns fiskrökeri och handlat fisk.

Natten till idag har varit stökig och Ludvig vaknade klockan tre trots sömntablett och först klockan sex somnade han om och sov till åtta. Idag har vi inte gjort mycket mer än tvättat lite och jag och Nora gick in till grannarna och störde dem lite :-)

Imorgon väntar dagis för Nora och bad på Habiliteringen för Ludvig. Kristian börjar jobba sitt kvällsskift denna veckan så det blir helt nya rutiner för oss här hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar