onsdag 2 december 2009

Bästa julklappen...

Jag och Nora åkte iväg till mobilia efter att jag hade tagit tag i de där obekväma samtalen som att ringa till Försäkringskassan och lagt in några räkningar.
Vi mötte morbror Patrik på mobilia och så gick vi till banken för att få insatt pengar som kommit på utbetalningskort och så hämtade vi ett paket på Malmborgs. Förstår inte att man har så mycket småsaker att fixa när man är hemma.

Tänkte på det som Annette skrev om julklappar och det är som hon säger, man önskar sig inget mer än att få vara tillsammans med familjen. Vår bästa julklapp är om de kan ordna med vård i hemmet om det nu är så att vi behöver vara kvar under vård. En annan sak som betyder mer än alla presenter i världen är att slippa behöva känna alla "måsten" inför julafton som att ordna och laga mat så det har vi redan lämnat över till föräldrar/svärföräldrar. Jag själv tänker bara fixa det som jag tycker är kul och det jag hinner med så här gäller det att prioritera så det blir nog mest julgodiset :-)

Jag och Nora körde "hem" till Ludvig vid två och då hade vi en hel back med smålego med oss till honom så nu i eftermiddag så har han lekt med lego, spelat pippi memory och tittat lite på film.
När han fick sina tabletter nu ikväll så var det en av dem som snurrade i min hand och han hade svårt att få tag i den och då sa han, tabletten dansar balett och det rimmar med tablett :-)

Nora har också börjat komma med kommentarer. I morse när jag skulle hjälpa henne upp så tog hon min hand och så sa hon, grus. Nej jag har ingen grus i mina händer, det är som de är torra...
När vi sen körde bilen hit så fes hon i bilen och då frågade jag henne vad hon hade gjort, har du fisit eller har du bajsat. Då kom svaret, nej morfar fis...en smart liten flicka som redan skyller ifrån sig men det är konstigt om morfars fis skulle lukta i vår bil när det bara var jag och Nora i den :-)

Vet inte om ni reagerade på att Ludvig börjar se stor ut, själv har vi märkt skillnad på honom för det märks när han ska ha kläder på sig. Han får stora mängder cortison, vilket gör att han svullnar rejält men de säger att det kommer att lägga sig så småningom när han slutar med den,

Nu är det dags att stänga av Nils Karlsson Pyssling och få Ludvig i säng. Han har börjat vara uppe lite längre här på kvällarna så nu får man inte ha tv:n för sig själv förrän vid nio. Tur att datorn finns :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar