tisdag 15 december 2009

Vilken lugn natt

Vi gav Ludvig en sömntablett igår kväll och det tog inte lång tid innan han somnade. Första gången han vaknade då var klockan 01,30 och då vände han sig bara om och somnade igen och sen var det bara ett par gånger till som han vaknade till men inga mantra och inget tjafs, så underbart.
Han vakande klockan åtta och då gick Nora in till honom och kröp upp i hans säng och så låg de och myste. Första gången på länge som Ludvig har accepterat det och det såg så mysigt ut.
Dagen har varit okej, visst har han fått vredesutbrott men han har även skrattat mycket och pratat på om saker som vi har förstått vad han har pratat om.
Var ute i trädgården och lekte medan jag och brorsan var och handlade lite inför jul och i eftermiddags var mormor och morfar här och drack kaffe och åt plättar.
Ludvig stod på en stol och tittade på medan jag gjorde plättarna och då såg jag mormor och morfars bil komma så jag tog Ludvig med mig till fönstret och när han fick syn på vårt besök så började hela kroppen spritta och han sa, jag är här... mamma öppna fönstret men vi gick till dörren istället och öppnade :-)

En sak som är konstig det är när han får sina vredesutbrott så är det alltid hans glasögon som får stryk. Drar alltid av dem och kastar iväg dem. Undrar om det är hans syn som spökar så mycket och som gör han så frustrerad? Får se imorgon när vi ska vara på ögonkliniken.




2 kommentarer:

  1. Det är skönt att vara hemma. Sjukhuset i all ära, men sin egna kudde, och tystnaden... att inte höra droppet heeeeela tiden.

    Det är en annan oro att vara hemma, men sjukhuset är nära och de tar emot snabbt.

    Men det räcker med en komplikation tycker jag. Håller tummarna för att det bara ska gå framåt nu. Inget mer strul bara tillfrisknande.

    Återigen - välkomna till oss på andra sidan!!! Önskar att alla ALD:are var på denna sidan... Eller jag önskar att ALD inte fanns så klart...

    De där paketerna ligger fortfarande i bilen... otroligt. Det var nog inte meningen att han skulle få dem än... Ska försöka få tomten att leverera dem...

    kram från Annette och Max.

    SvaraRadera
  2. Vet inte om jag lyckades posta förra kommentaren - iaf - vad skönt att ni har fått vila och att det finns mediciner att ta till. God nattsömn kan göra underverk.

    Kram fr Karin

    SvaraRadera