fredag 28 januari 2011

Jag tror vi är kära

Efter ett par ganska dryga dagar men mycket tjafs, bråk och tvång (barnen har turats om att tjafsa) så körde jag, Nora, pappa och svärföräldrarna över till Köpenhamn och min kusin för att hämta svärföräldrarnas nya familjemedlem.

Behöver jag säga att Nora var helnöjd efter gårdagen, full uppmärksamhet från morfar, farmor&farfar, min kusin, hans sambo och min faster och inte nog med det utan där var tre små söta hundar som verkligen gav henne all uppmärksamhet.

Jag är inte så jätteglad för husdjur, tycker det räcker bra med våra som vi har, dammråttorna och silverfiskarna :-) men även jag föll för dessa små söta bomullstussar. Jag tror hela familjen föll pladask och är kära i den nya lilla familjemedlemmen.
Idag var farmor&farfar här och passade barnen medan vi var på möte och då hade de lilla Ferdinand med sig och Ludvig fick känna och klappa honom, Ferdinand var ju bara tvungen att slicka lite på Ludvig men han accepterade det och kände mer än en gång på detta lilla troll.





3 kommentarer:

  1. Är det en coton? Dem är ju bara för underbara när dem är så små. Skoj att även Ludvig gillade den nya kompisen! När jag rastade hundarna igår så träffade jag Ludvig när han rastade sin rullsstol. Så duktig han är, fast hans rullstol samarbetar nog mer än vad våra hundar gör :S

    SvaraRadera
  2. Men åh vilken lite sööötis :) Vad roligt!
    Trevlig helg på er!
    Kramkram

    SvaraRadera
  3. Men åhhh vilken mysig liten snöboll! :D OCh så skönt att Ludvig accepterade honom!

    SvaraRadera