söndag 6 mars 2011

Det gick inte som vi hade tänkt...

Våren har varit här idag också och då tänkte vi passa på att vara ute men tyvärr kom vi inte på vad det var Ludvig var sugen på.
Vi började med att bara gå ut i trädgården och jag försökte sopa undan alla löven som har blivit liggande sen i höstas. Ludvig skrek mest och vi kunde inte förstå vad han menade, det lät som han sa ont men vi kunde inte få fram var han hade ont.
Vi testade med att ta in honom på toaletten men han bara fortsatte att skrika så vi tog bilen och körde till Pildammsparken för det brukar han gilla.
När vi fick ut honom från bilen och han kände rullstolen blev han minst lika arg som han hade varit här hemma och inte ens att gå i backarna fick honom på glatt humör så det slutade med att vi körde hem igen.

Vi var inte så sugna på att gå in i det fina vädret så vi körde ner om Ica och köpte en engångsgrill och korv med bröd och körde hem till trädgården.
När Ludvig kände lukten av grillen så var det precis som han lugnade sig (och efter en bit choklad för att hålla blodsockret i schack) och han satt snällt i sin stol och skrattade och pratade.


Efter lunchen (det slank ner två korvar med bröd för Ludvig) så accepterade han att sitta och gunga en stund innan han ville in igen.


Eftermiddagen har gått sådär, inte jättebra men heller inte katastrofdåligt, allt är relativt :-)

Vi har börjat leta semester inför sommaren, vi stannar någonstans i Sverige. Vi har vissa krav med tanke på Ludvig så...vi har något på gång men vågar inte skriva förrän vi har helt klart med det.

Ett par av bilderna är från igår!

1 kommentar:

  1. Skönt att ni fick en härlig grillstund i trädgården till slut! :)

    SvaraRadera