torsdag 31 mars 2011

Lite torsdagssvammel

Igår var Ludvig ledig från skolan så efter frukost och lite bus&lek gick vi och lämnade Nora på dagis. Hemma igen lekte Ludvig och jag fixade till lite allt sådant som måste göras och när vi var klara körde vi till Mobilia för att fixa till Ludvigs glasögon som hade råkat komma i kläm kvällen innan, Ludvig var lite arg så då var det glasögonen som rök. Ludvig var riktigt tålmodig på Mobilia, först apoteket sen glasögonen och sen en snabb sväng i leksaksaffären men vi hittade inget där. Direkt efter körde vi till Ikea och mötte morfar så vi kunde äta en billig lunch :-)

Idag fick vi väcka Ludvig, när hände det senast??? Tre morgnar på rad har han sovit till sex så nu får vi nog förbereda oss på några sena nätter eller tidigare morgnar, hur man nu väljer att tolka det :-)


Idag var det dags för skola igen, han blev jätteglad när vi kom in i klassrummet och även idag hade det gått kanonbra. När vi skulle gå hem så luktade det mat och då säger han, luktar som, luktar som och till slut så kom det fram vad det luktade....mat. Idag har han velat berätta så mycket för oss men tyvärr så förstår vi bara kanske en tiondel av allt svammel som kommer ur honom.


Farmor&farfar kom hit vid lunch för att de skulle passa barnen medan jag åkte iväg för ett möte. Det är tur att vi har våra föräldrar som kan ställa upp och ta barnen när vi inte kan lösa det på något annat sätt. Vad hade vi gjort utan dem???
Jag passade på att tacka personalen på avdelningen för den extremt fina servicen vi fick när vi var där förra veckan. Allting flöt på så bra och de gjorde verkligen allt för att Ludvig skulle ha det bra, de vet ju vilken ångest han har för att komma dit. Jag var bara tvungen att tacka dem, de behöver höra det positiva också, det är alltid så lätt att bara klaga men... Imorgon är det bad med skolan på Hab och det gillar Ludvig.

2 kommentarer:

  1. Jag är så glad att höra att Ludvig trivs så i skolan! Måste kännas underbart för hela familjen!

    Kram från Karin

    SvaraRadera
  2. Hej
    Det glädjer mig så oerhört att höra att det går så bra för Ludvig i skolan och hemma så klart!'
    Tänk att få ha sina föräldara runt sig i sin vardag, vilken lyx för både er och dom. JAG är så glad och tacksam att jag har mina föräldrar inom en mils avstånd och får ibland dåligt samvete att jag inte med ord kan säga hur tacksam jag är för deras stöd och hjälp. önskar att alla som vill får ha den närhet man önskar speciellt i svåra situationer.
    //Katarina från ett snart snöfritt Gävle

    SvaraRadera