torsdag 24 mars 2011

Utskrivna

Natten var ganska lugn, han vaknade ett par gånger för hans kudde hade försvunnit :-)
Han sov länge även idag, vaknade inte förrän 7,30 så det blev lite stressigt för min tanke var att vi skulle komma iväg senast 9 men vi hann.
Vi gick ner och tog proverna innan vi åkte upp till avdelningen. Ludvig var inte så medgörlig och glad när vi kom in på rummet. Vid tio kom läkaren, samma kära läkare som vi träffade igår på dagen. Hans CRP hade sjunkit så de har ingen förklaring till vad det var som har skett hos honom. Det enda röntgen visade igår var en liten utbuktning på tunntarmen vilket kan vara förstoppning men var CRP:t kom ifrån vet man inte. Vi blev utskrivna och Ludvig blev överlycklig när han fick på sig sin jacka och insåg att vi skulle bli utsläppta.

När vi kom hem så blev det lunch och sen efter Ludvigs toalettbesök så var det en annan kille som kom fram. Han har varit på ganska okej humör under eftermiddagen.
Idag kom arbetsterapeuten och visade oss hur vi ska använda Ludvigs memo base.
Vi ska börja med att spela in meddelande för att säga att det är dags att ta sig ner och ta på kläderna och åka till skolan. När han har vant sig vid sitt hjälpmedel så ska vi lägga in fler meddelanden till honom. Ska bli spännande och se hur han tar emot detta.

Han kommer att vara hemma från skolan imorgon också för att återhämta sig. Vi har sett att hans humör inte är helt på topp ännu, han är ganska utmattad och trött efter de senaste dagarna. På tisdag är det dags igen för skolan men nu får ha ta det lugnt och fira helg lite tidigare.

2 kommentarer:

  1. Välkomna hem!
    Marianne

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att ni är hemma igen!
    Hoppas ni får en fin helg nu :)
    Kram på er

    SvaraRadera