onsdag 23 mars 2011

Hemskickade med återbesök

Kristian och Ludvig fick åka hem igår kväll efter att en läkare hade klämt och känt på hans mage. De kom fram till att han var förstoppad så han fick en panodil och ett klyks, när magen var tömd och han hade ätit en piggelin så fick de åka hem men en tid för återbesök som idag.
När de kom hem så var vi tvungna att göra allt som vi brukar med Ludvig, trots att han hade duschat innan de åkte så var han tvungen att göra det innan han la sig, så klockan var 22,30 innan han la sig. Vid ett tiden var det dags igen, hela sängen nerkräkt så det var bara att ta upp honom, städa säng och Ludvig. Därefter somnade han ganska gott och jag ringde avdelningen för att höra vad de sa. Till svar fick jag, man kan kräkas av en förstoppning...visst det kan man säkert men min tanke var att det lika gärna kan vara något annat. Om det blev värre så skulle vi kontakta dem igen och komma in, Vi klarade natten och han sov till efter klockan 10 så visst är där nått som inte stämmer.

Läkaren tyckte att vi hade gjort rätt som åkte in med honom med tanke på hans grundsjukdom. Vi har lärt oss att lyssna på vår magkänsla när det gäller Ludvig, trots att han inte kan säga exakt vad det är så är han ganska lätt att läsa av när han mår dåligt.

Det var återbesök idag klockan ett men det får komma i eget inlägg.

1 kommentar:

  1. Usch, så otäckt det är när man har en magkänsla som säger att det absolut inte stämmer men så får man inte gehör för det. Jag hoppas, hoppas att det "bara" var en förstoppning och att han mår bättre idag!

    SvaraRadera