lördag 26 mars 2011

Så mycket piggare

Igår fredag såg vi redan på morgonen att det skulle bli en bättre dag för Ludvig. Efter frukost (där han knappt åt något men vågade sig på att smaka oboy) satt han och lekte på sitt rum ett tag. Han var mycket mer hoppig, busig och försökte prata mer än vad han gjort de senaste dagarna. Han vaknade strax efter fyra och behövde gå på toaletten och därefter så var han pigg :-)
Farmor&farfar kom till frukost och sen på eftermiddagen kom mormor&morfar och min faster Inge för att äta våfflor med oss. Faster Inge är tillbaks i Sverige igen för att min farmor fortfarande är inlagd på sjukhus men igår åkte hon hem för att sen komma tillbaka igen när det är dags för farmor att flytta på sig. De vill att hon ska till ett korttidsboende nu för hon är ganska dålig, fast hon blir 90 år i juli och det bär respekt med sig.

Idag blir det nallekonsert för Nora och mormor och vi andra får ta oss ut och njuta av det fina vädret. Måste passa på att vara ute i vårsolen, vet ju aldrig när den försvinner igen. Det verkar vara en bra dag även idag för Ludvig, han har varit vaken sen innan fem och har suttit på sitt rum i snart två timmar och lekt.

Ha en skön solig vårhelg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar