måndag 28 mars 2011

Idag har jag jagat alla berörda

Fick tag på kuratorn tidigt imorse för att berätta om avslaget, hon blev helt tyst i luren och fattade ingenting. Hon sa att vi måste ha det skriftligt från Försäkringskassan för att se vad orsaken till att det inte blir beviljat längre. Därefter ringde jag till handläggaren på Försäkringskassan och pratade in på svararen och frågade om de kommer att skicka hem ett brev om avslag på ersättningen. Sista samtalet gick till läkarens sekreterare för att höra vad som mer behövs, hon blev ännu mer tyst än kuratorn och hon frågade hur de kan göra så egentligen, räcker det inte med ovissheten med ett så svårt sjukt barn. Hon skulle ta det med Ludvigs läkare och se om han skriver ett nytt intyg eller om de kontaktar Försäkringskassan. I varje fall så kommer vi att försöka göra en överklagan på beslutet.

Tack för att respons från er läsare, det värmer så gott av ert stöd <3

Nora kom inte till dagis idag för det hade varit några fall av magsjuka förra veckan så vi avvaktade idag också för att se om det kom mer under dagen på dagis. Hela förmiddagen gick jättebra här hemma, Ludvig lekte (med en del hjälp av mig och Nora) och jag och Nora sorterade och städade undan på hennes rum in emellan hjälpen till Ludvig. Ludvig vaknade 2,45 i natt så det var tidig frukost så redan strax efter elva åt vi lunch. Efter lunch tog vi på oss och gick ut och lekte, mötte upp Helena, Linnea och Simon på lekplatsen. Barnen fick gunga och jag tog ganska bra fart på Ludvig och han var grym till att hålla sig fast och han skrattade med hela ansiktet. Han är för söt med sin glugg där framtanden fattas :-) Imorgon är det dags att stiga upp tidigt, Nora ska till dagis till frukost och Ludvig ska till skolan till 8,15. Tack än en gång för ert stöd!

2 kommentarer:

  1. Jag tror jag blir tokig av ilska. Ni kämpar ju så mycket ni orkar och så kan ni inte få det stödet.
    Håller nog med dem som skrev att om ni orkar gå till pressen.
    Många styrkekramar Yvonne

    SvaraRadera
  2. Alltså det är så sjukt så det inte är sant! Och det värsta är att det inte är ovanligt!! Gahhh! Jag blir så förbannad på det här jäkla systemet. Far åt skogen med det.

    Hoppas ni har en skön dag idag!

    SvaraRadera