fredag 21 augusti 2009

Att inte göra något alls

Igår kväll var jag så otroligt trött att jag somnade i soffan innan klockan nio så jag hann aldrig skriva mitt dagliga inlägg :-)
Igår gjorde jag absolut inget vettigt, först på morgonen efter att jag hade lämnat barnen på dagis kom grannen in och tog en kopp kaffe. Vi satt i trädgården och njöt av solen trots att det blåste så. Lite störande moment var där ju eftersom hantverkarna var här idag oxå och gjorde klart panelbytet på förrådet och sen så tog de bort 5 tegelplattor på huset och satte på nya eftersom där var sprickor i de gamla.
När grannen hade gått hem fixade jag till lite lunchsmörgåsar och bakade en äppelkaka och lagom till det var klart så kom en arbetskamrat på lunch. Så åter igen satte vi oss i den soliga men stormiga trädgården och åt lunch och avslutade med ljummen äppelkaka. Lite efter två skulle hon iväg o hämta sina barn och klockan tre hämtade jag mina. Det var en så otroligt skön dag där tankarna var på något helt annat än de brukar. Det är just dessa dagar då jag hämtar ny energi till de jobbiga dagarna.

Fick mitt läkarintyg idag, det som jag efterlyste igår. Kanon tänkte jag för då hinner jag få iväg det till Försäkringskassan och mina pengar blir inte så sena men se glädjen varade inte så länge för läkaren hade glömt fylla i från vilket datum och till när jag sjukskiven. Det är skönt att se att det är mer än jag som är förvirrad :-)
Nu ska jag ge mig iväg och handla lite lamm som vi ska grilla imorgon, får passa på att använda grillen medan det är bra väder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar