måndag 17 augusti 2009

Dagis

Ludvig älskar verkligen sitt dagis, han var överlycklig idag när vi sa att vi skulle hämta dem efter mellanmålet. I fredags när Ludvig gick hem från dagis så pratade han med fröken om att om det var lite barn på dagis idag måndag så skulle de ta fram playmobilborgen. Det första han sa när vi kom i morse var att idag ska vi ta fram borgen. Fröken trodde att han skulle ha glömt det över helgen men icke sa nicke. Hans minne är grymt, det gäller verkligen att hålla det man säger och kanske är inget bra ord att använda till Ludvig för han tolkar det som han vill :)
Jag mötte en mamma till jämnårigt barn till Ludvig och så kom vi till att prata om raseriutbrott och det fick han oxå. Det känns skönt att höra att även "friska" barn blir så arga över ingenting.
Imorgon är det sista dagen för att svara om barnen kommer på Ludvigs barnkalas och än så länge har 12 av 14 svarat och alla har tackat ja. Det kommer att bli kul men det är svårt att förklara för Ludvig att han ska ha barnkalas för nu tror han att det är den femte igen eftersom det är kalas. Jag försökte förklara att den femte hade vi litet kalas här hemma och sen lite större den åttonde och nu kommer kalaset med alla kompisar på dagis. Vet faktiskt inte riktigt om han har förstått det men det lär vi märka av hans frågor :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar