torsdag 6 augusti 2009

Ganska lugn dag

Idag vaknade Ludvig redan 6,30 trots att han gick och la sig efter klockan nio igår. Fastän han vaknade så tidigt så smet han ner där nere och satt och lekte med sin helikopter som han fick av farmor och farfar igår. Han satt och lekte mer än timme innan han kom upp igen.

Faktiskt så har hela dagen gått mycket bra, det är riktigt länge sen vi hade en sån bra dag med honom, knappt några utbrott alls, visst har det kommit några små men de har gått över på kort tid. Kan det ha med att göra att vi har varit hemma hela dagen och tagit det lugnt samt att vi var hemma hela dagen igår med gäster här hemma. Kan det vara att spänningen över födelsedagen är borta, ja tusen frågor har vi. Vi hoppas nu på ännu en lugn dag imorgon, har inte så många planer för dagen utan mest förbereda inför lördagen då vi ska ha kalas för Ludvig och mig.

I eftermiddags kom barnens farbror och fru och kusinerna hit på fika och barnen lekte lite ute men mest uppe på Ludvigs rum med sjukhuset, ambulansen och helikoptern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar