torsdag 27 augusti 2009

Tuff vecka



När jag hade lämnat barnen på dagis idag så körde jag iväg för att klippa mej och tankarna fortsatte mala, samma som jag hade inatt. Foto, familjefoto är ett måste... Tankarna har spökat inatt om att vi inte har något familjefoto, tänk om något händer och vi inte har hunnit ta foto. Det första jag gjorde när jag kom hem var att boka tid hos Brorsons, där vi har tagit våra andra foto så på torsdag ska vi fotas.
Jag kopierade läkarintyg och stoppade i kuvert för att skicka till försäkringskassan, fixade till fullmakten till försäkringsbolag och ett läkarintyg till arbetet och sen gick jag ner till ica och postade breven. På vägen hem så mötte jag en mamma till en flicka som går på Ludvigs avdelning så det slutade med att vi satte oss på lekplatsen och pratade. Medan vi satt där så hann min telefon ringa två gånger, först var det Bvc som skulle boka in för 5 års kontroll för Ludvig och det blev oxå nästa vecka. Strax efter så ringde psykologen och frågade om vi skulle ta ett möte innan det är dags för BMT:n och det tror jag Ludvig skulle uppskatta så det blev bestämt till på fredag. När jag berättade för Ludvig att hon skulle komma blev han så glad att hela han lyste. De fann varandra så vid förra besöket och Ludvig kommer fortfarande ihåg vad hennes hund och pappa heter :-)
Psykologen berättade att de hade haft möte förra veckan, neurolog, sjukgymnast, arbetsterapeut, psykolog och en del andra läkare och då hade de tittat på filmen de spelade in med Ludvig när vi var hos sjukgymnasten och alla på det mötet hade tyckt Ludvig var så söt och charmig och så duktig även om inte alla vet hans bakgrund. När jag hör sånt så blir jag en ganska stolt mamma.
Som sagt nästa vecka är tuff
Måndag-kurator och ev neurolog ska ringa och sen ska vi berätta för Ludvig vad som väntar honom, inte allt men vissa bitar.
Tisdag-hormonläkare kl 9 och möte i Lund kl 15,00
Onsdag-inget bestämt, ändrat nu så nu ska vi träffa neurologen kl 13,30 och sen ska han och kuratorn komma ut till förskolan och informera personalen och då ska en av oss oxå vara med.
Torsdag-Bvc kl 8,30, möte med kurator angående sjukskrivning/vårdbidrag/ersättningar eller vad det nu blir och fotografering kl 15,00
Fredag-Psykolog 9,15 och möte på förskolan med specialpedagog och Ludvigs fröknar kl 10,15
Söndag-barnkalas för Ludvig, en flicka fyller 5 år och ska ha kalas på Big Bowl
Det blir nog så att Kristian får ta lite ledigt nästa vecka, tur att de är förbereda på det på hans jobb.
Det översta fotot är när Nora är nyfödd och det nedersta är när Ludvig är nyfödd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar