måndag 10 augusti 2009

Dagis igen efter 5 veckors ledigt

Idag var det dax för barnen att återgå till vardagen och vara på dagis. Ludvig somnade som en stock igårkväll, full av förväntan att få träffa sina kompisar igen. Jag och Kristian är fortfarande sjukskrivna så idag har jag passat på att läsa lite om försäkringar och ringt försäkringsbolag och Kristian har letat information angående sjukdomen som Ludvig har. Kommer ett eget inlägg om detta, blir nog lättast så. Kristian hittade i varje fall en pojke som har fått benmärgstransplantation och som lever idag, 10 år senare. Han har fått kontakt med honom samt hans mamma och ytterligare en mamma där tyvärr pojken inte lever längre. Vi har mejlat lite till dem och det känns som en stor lättnad att ha funnit några som har varit där vi är idag.
Barnen hade haft det jättebra på dagis och Ludvig var på riktigt bra humör när han kom hem. Han och Kristian byggde ihop en del av smålegot som han fick när han fyllde år, vägarbete var det.
Själv har jag nu ikväll varit och sprungit byn runt och lagt inbjudningskort till Ludvigs kalas i brevlådorna hos hans dagiskompisar. Han ska få ha sitt kalas på en bowlinghall, han fyller ju 5 och det är ganska skönt att slippa ha 15 barn här hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar