söndag 27 juni 2010

Så bra på att hitta lösningar!

Idag har det varit så underbart skönt väder så det första jag gjorde i morse var att fylla på barnens pool.
Vi körde iväg för att handla lite till eftermiddagens grillning men när vi kom fram till Coop så blev Ludvig trött i benen och fick ont i magen och Nora fick ett härligt trots anfall så det slutade med att de fick sätta sig i bilen medan jag sprang in och handlade.

Barnens pool börjar gå i sönder, nedersta ringen sipprar ut luft så jag tänkte att det gör inget om vi sätter i deras rutschkana så de kan åka ner i vattnet. Vilken höjdargrej, barnen skrek av glädje när de åkte rakt ner i vattnet. Jag hjälpte Ludvig ur poolen och runt till kanan igen men ett par gånger såg jag hur han trevade efter något men blev inte klok på vad. Sen kom jag på det, han trevade efter kanan i vattnet för då visste han var han hade poolkanten och sen kunde han hålla i kanan för att ta sig ur och gå runt om och upp igen, helt själv. Han försöker klara sig själv i vissa bitar och man blir så innerligt glad för varje sak han själv kommer på att han klarar. Jag tror barnen åkte så i säkert 20 minuter och de hade så kul. Jag har filmat dem lite och tänkte lägga upp det här men jag är inte så teknisk att jag har klurat ut hur jag ska få det från telefonen hit men så fort jag har gjort det ska ni se hur Ludvig har hittat sin lösning.

Imorgon ska förhoppningsvis Kristian börja jobba, två veckor är det tänkt för sen är det semester. Nu hoppas vi att vattenkopporna på dagis är borta för denna gången och att Nora håller sig frisk. Imorgon ska vi till Lund och lämna prover och han ska få en vaccinationsspruta och sen hoppas vi han slipper biverkningar på den.

Jag har glömt att tacka för alla värmande kommentarer som har kommit på sistone, jag blir lika glad varje gång där kommer inlägg från er läsare för då vet jag att där är någon som läser på bloggen. Alla är välkomna att skriva, gamla som nya läsare, personer vi känner och personer som vi inte känner, alla är välkomna. Fick en kommentar från en som jag tror är en ny läsare, för ett tag sen, Nina och det var jättekul, tack för den.

Nu ska jag fortsätta fixa till mina naglar för där är ju ändå inte så mycket på tv mer än fotboll :-)

Ha en fortsatt skön söndag!

2 kommentarer:

  1. Haha, jag tycker absolut du ska fixa naglarna.
    Ge dig själv tid varje dag Madde, det är du värd.
    Kram
    M

    SvaraRadera
  2. De stunder då barnen har hittat nåt som roar dem innerligt en stund, är som ljuv musik för oss föräldrar! Har också kört varianten med rutschkanan i poolen några gånger, men nu har vi en pool som är så hög att det inte går.....men de har allt försökt ändå!
    HOPPAS verkligen inte han får några biverkningar av vaccinet, ni är välförtjänta av 2 veckor på bananskal!
    Stor kram,
    Annika K
    PS! Har ni inget att göra nån dag så är jag hemma hela veckan! Vår trädgård ser ut som lilla Tosselilla!

    SvaraRadera