tisdag 15 juni 2010

Tisdagssvammel

Ludvigs förkylning gror och mår bra :-), han har även lyckats smitta Kristian så ni alla vet väl hur sjuka män är när de är förkylda :-) Kristian kom ner till middagen och sa, nu har jag faktiskt lite feber, jaha vad har du då? Ja jag har 37.8, hmm kallas det feber??

Igår var jag och plågades hos tandläkaren, lagade ett hål och fick bedövning som höll i sig i fyra timmar. Ludvig var ganska sur över att han inte kom någonstans igår men vi ville inte dra ut han med tanke på hans förkylning. Som tur är så är febern borta.
På kvällen fick vi ännu en chock, svägerskan har fått en hjärnblödning och ligger på sjukhus. Tankarna snurrade vilt under natten, vad är det som gör att sådana sjukdomar drabbar yngre och yngre personer? Så fruktansvärt och ofattbart är det och idag går alla våra tankar till henne och hennes familj. Nu håller vi våra tummar att tillfrisknandet går fort och bra.

Idag så kom specialpedagogen från förskolan hit, Ludvig och hon la pussel och sen skulle de spela lite spel men då var han helt slut efter pusslet så då gick de upp på rummet istället.
Jag och Nora körde till Mobilia och hämtade ut mediciner till mig och Ludvig och sen passade vi på att handla lite med oss hem,
Gick in till grannarna och fikade och sen gick vi ut och lekte på lekplatsen och det verkade som det gjorde susen för Ludvig för han är mycket mer pigg och glad nu. Jag förstår om hans humör sviktar ibland, han måste känna sig bunden och isolerad här hemma.

Idag har jag träffat den sötaste lilla hundvalp på länge, en kinesisk nakenhund men som hade hår. Så otroligt söt att jag nästan själv blev sugen på ett litet husdjur :-) men bara nästan...

Imorgon är det sommarfest på Hab och dit ska vi såklart så ikväll dansar vi soldansen så vi får fint väder till festen.

2 kommentarer:

  1. Hoppas dina killar kryar på sig smart från förkylningen. Men Gud e d Helena som fått en hjärnblödning?? Hälsa henne från mig o hoppas hon hämtar sig fort o att hon inte får ngra bestående men! Stora varma styrkekramat från mig o min familj

    SvaraRadera
  2. Vad stolt jag blir över min lille Olle. Javisst är han söt.

    Oj så trist med din svägerska. Hoppas allt ordnar sig.

    Trevlig Helg önskar
    Marianne och lille Olle

    SvaraRadera