fredag 4 juni 2010

Sol, sol och sol, kan man bli annat än glad?

Det var så skönt att få sova hemma allihopa igen, även om det blev trångt i sängen med en Ludvig som gärna ville ligga på tvären :-)

Vaknade till solen som sken och det var ju riktigt varmt redan i morse. Jag blir så mycket piggare när solen är framme, tror många håller med mig.
Jag gick och lämnade Nora på dagis och då fick vi reda på att det har kommit vattenkoppor till dagis igen, inte på hennes avdelning men att det finns i huset.
När jag kom hem så ringde jag till dagvården i Lund för att rådfråga hur vi ska göra med Nora och vattenkopporna. Hon var väl lite tveksam till en början men sa sen att det är först när Nora har smittan det är farligt för Ludvigs del. Hon tyckte att hon kunde vara kvar tills smittan har kommit till hennes avdelning. Vi pratade lite om det här hemma och kom fram till att vi inte vågar riskera att hon blir smittad (visst hon kan bli smittad varstans som helst men det känns onödigt att utsätta henne där vi vet att det finns smitta) för vi åker till Astrid Lindgrens värld om två veckor och tänk om de skulle bli sjuka precis när vi ska dit.
Jag pratade med avdelningen i Malmö när jag åkte in för att lämna avföringsprovet och de förstod vår oro och tyckte vi tänkte rätt när vi behöll Nora hemma.
De tycker också att det har varit så otroligt mycket för Ludvig nu och att vi inte behöver mer för tillfället.

Vi hämtade Nora vid två och berättade då att hon kommer att vara hemma tre veckor nu för säkerhet skull. Då borde det vara klart med om där är fler som har fått det eller inte och då har vi också hunnit vara iväg på vår lilla semester.

Nu ikväll har vi suttit ute i trädgården och grillat med morbror Patrik. Tänk vi satt ute till klockan var åtta, vem trodde det i måndags i det vädret det var då?

Imorgon får vi grillgäster, söta lilla Albin med familj kommer hit och Patrik kommer. På söndag så får vi besök av nya ängel ägaren Helena så det blir fullt upp i helgen. Hoppas vi hinner med ett besök nere på stranden imorgon för att se hur Ludvig reagerar när han kommer dit. Han har alltid älskat att komma till stranden innan.

Ha en skön helg och passa på att njut av det härliga vädret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar