tisdag 19 oktober 2010

Det kallar jag service

Igår tog vi Ludvig med oss och köpte vinterstövlar. Vi har haft Ecco stövlar till dem ett par år och de är så lätta i vikten att vi bestämde oss för att de skulle ha sådana i år igen, Nora för att hon fortfarande är ganska liten och har små fötter och behöver viktlösa skor, Ludvig behöver en stabil stövel eftersom hans ben inte följer honom som de ska och han behöver också lätta skor.
Det var inga problem att ha med honom igår för att prova ut stövlarna, det funkade riktigt bra.
Jag trodde vi hade impregnering hemma men det hade vi såklart inte utan jag körde tillbaka idag för att köpa.
När jag kom in i butiken så hade jag mina stövlar på mig och expediten tittade stort på mig och sa, du behöver impregnering o skokräm...njae det är inte mina skor det är till, det är till barnens stövlar sa jag lite generat. Hon tittade och frågade, vad har du gjort med dina stövlar??? Gått i pildammarna i lera och grus och hon bara skrattade och sa, jaha det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder :-) ja just precis min tanke. Hon sa till mig, du upp med foten här och så tog hon fram rengöringsmedel och tvättade mina stövlar och därefter sa hon, så nu kan du säga vad det var du ville ha för jag har glömt vad du sa att du ville ha, jag såg bara dina dammiga stövlar :-)

Jag gillar att handla i sådana butiker, där man verkligen får service och det får man i denna butik. Fick pengarna tillbaka på ett par sandaler för ett par år sen, de var använda i nästan en sommar och sen släppte sulan så de tog tillbaka sandalerna och jag fick alla pengar tillbaka eftersom de anser att skor ska hålla mer.

2 kommentarer:

  1. Hej.
    Ja visst har de bra service på Eccobutikerna. Det är deras policy att kunden ska vara nöjd.
    Må så gott. Yvonne

    SvaraRadera