lördag 19 september 2009

Fredag






Nora var på dagis, hela två timmar. Hon var där medan det var utelek, vill inte gärna ha henne när de är inomhus nu när vi är så nära. Ludvig var med och lämnade henne men det blev nog mycket för honom för alla ville ju prata lite med honom så han blev mest tyst och stod och drog i vagnen. Jag hämtade henne igen vid 11 tiden och så gick vi hem till Ludvig, pappa och farfar. Det var underbart väder så vi var i trädgården och Kristian drog upp en halv rabatt som ska kastas. Medan Nora sov middag så passade jag på att köra till Mobilia och fixa Ludvigs glasögon, hämta ut de där 1000 fotona och handla lite.
På eftermiddagen passade vi på att gå ut i solen, på en lekplats. Först gick till lekplatsen i "skogen" som Ludvig säger och sen gick vi till den lilla vid kyrkan och då kom Tess och hennes mamma dit.
På kvällen kom grannen in och vi tog ett glas vin och satt och slötittade på tv.
Det var en ganska bra dag med Ludvig, inte så många utbrott men vi märker tydligt att det är svårare att stoppa honom när han har börjat något. Som tex när han bråkar med Nora eller om han ska ta saker från henne, då kan vi inte bara säga till honom utan vi måste gå fram och ta tag i honom för att han ska reagera. Än så länge är det inte så ofta det händer, för det mesta leker ganska bra med varandra.
Idag lördag ska vi iväg och träffa Malin från Ludvigs förra dagis. Vi ska ses ute på en lekplats och sen i eftermiddag/kväll kommer mamma, pappa, svärmor och svärfar och äter middag och firar Kristians födelsedag. Det blir inte så många, bara de nära och kära, vågar inte blanda ihop för många baskelusker. Min bror skulle egentligen kommit men han har blivit förkyld så han får stanna hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar