söndag 27 september 2009

Sista natten hemma på lång tid....






Så då var det sista dagen hemma på ett bra tag framöver. Det har varit många som har velat säga hejdå till honom idag. Först i förmiddags kom Therese och Nicole och lämnade en liten present till Ludvig, en pyjamas som jag har tvättat upp nu, sen kom mormor, morfar och morbror, därefter gick vi ut på lekplatsen och träffade Charlotte och Tess, sen kom Jens, Linda och Albin och lämnade en present till honom, därefter in till grannarna och åt middag. Där emellan har det ringt folk och det har kommit sms, alla som bara vill säga att de tänker på oss och önska oss lycka till, är det inte fantastiskt. Säger det än en gång, alla tankar och alla lycka till värmer så långt in i själen som det går.
Nu ikväll har vi lagt fram saker vi ska ha med oss, det sista får vi packa imorgon. Ludvigs nalle o snutte är nytvättat så han kan ha det med sig. Har packat ner godis, kex, leksaker, datorn, spel, böcker, Nintendo Ds. Tror inte vi har glömt något men det är ju ingen katastrof eftersom det inte är så långt till Lund utan att vi kan ta med det nästa dag.
Nu är det snart dags att försöka komma till ro i sängen och sova några timmar innan det stora börjar. Känns overkligt...men det måste göras.
Godnatt alla och tack för allt stöd.

5 kommentarer:

  1. Han är snygg i samma frisyr som pappa!

    Kram och i natt ska jag drömma lyckodrömmar om hur bra det ska gå för Ludvig!

    /Annette

    SvaraRadera
  2. Jag tänkte just säga det samma som Anette - pappas kille med sin nya frisyr.

    Malin har fortsatt att fråga om Ludvig, om hans medicin och hans sjukdom - tror att hon innerst inne förstår att det är något annat än hennes egen lilla förkylning. Jag berättade att han först får en medicin som han blir trött av och kanske inte mår så bra av + kan tappa håret innan han kan få sin botemedicin. Så därför blir det bra att hon får se fotona.

    Här är det en vanlig måndag morgon - för er är det början på något alldeles nytt.

    Lycka nu till och hälsa Ludvig från Malin

    Kram fr Karin

    SvaraRadera
  3. Tankarna är oss er konstant.....//hälsningar:Emelyn(Viggos mamma)

    SvaraRadera
  4. Tänker på er...
    Åsa

    SvaraRadera
  5. Lycka till, vi tänker på Er!

    Många kramar från Lotta & Jörgen

    SvaraRadera