tisdag 22 september 2009

Hösten har kommit

Idag vaknade först Nora vid 5,30 men vi gav henne lite välling och hoppades på att hon skulle somna om, vilket hon gjorde. Kanske inte så konstigt, det kändes som natt vid den tiden för det var helt mörkt ute. Ludvig vaknade vid 7 och var nöjd med att sätta sig vid tv:n och själv kunde vi vila en timme till. Nora vaknade inte förrän 8,40, sjusovare som far sin :-)
Idag har vi mest varit hemma och tagit det lugnt. Jag var och handlade mat och sen körde jag en sväng till Mobilia med mormor och så köpte vi ett Nintendo Ds med två spel till Ludvig. Vet inte om han kommer att kunna använda det eftersom han har problem med kordinationen mellan hjärna/hand men vi har ju ganska gott om tid att träna. Det borde vara lättare för honom med ett litet spel som han kan ta med sig upp i sängen istället för att bara sitta framför en vanlig dator. Om inte han har nytta av det så får vi fixa lite spel till oss istället så kan vi använda det :-)

Nu börjar allt komma riktigt ikapp oss, vi har fått intygen från Lund som ska till Försäkringskassan och när man läser om allt vad som ska hända och om risker då kommer ångesten. Vi har börjat förbereda en massa nu, har fixat en e-post till Ludvig, Skype, fixat ljudböcker till oss, barnmusik, datorspel. Nu är det stopp på vad mer vi kan förbereda men imorgon ska vi till Lund och ta lite prover, spola CVK:n och prata med läkaren så då får vi höra mer om vad vi ska tänka på.

På fredag har mamma, pappa, svärmor och svärfar ledigt från jobb så då ska vi hitta på något kul. Utflykt av något slag, hoppas på bra väder så vi kan ha picnic ute någonstans.

Som sagt här är allt ganska lugnt så länge, händer inte så mycket just nu så det finns inte så mycket att skriva.
Tack för alla fina kommentarinlägg från er på Äpplet, de värmer så mycket och det känns så skönt att Ludvig fortfarande finns i era tankar efter så lång tid.

3 kommentarer:

  1. Jag tycker själv att Zoo Keeper är jättekul att spela på DS. Det är ju Katarina och Julia som har DS egentligen men ibland får man låna :-) Malin är jättesugen på det men brukar inte få för dem... Hon kallar sin lilla ritplatta (sån där man suddar på genom att dra över plattan och som har en "penna" i ett snöre) för sitt DS. Ofta finns spelen begagnade på t ex Game. Ja, nu är det nedräkning; det förstår jag, och ni vill såklart komma vidare och framåt med behandlingen samtidigt som det skrämmer. Många, många har er i sina tankar varje dag. Kram fr Karin

    SvaraRadera
  2. Hej Madde & Co!

    Förstår att det börjar kännas nu när det inte är så många dagar kvar! Samtidigt känslan kanske finns att det är lika bra att komma igång och "få det gjort", man vet ju vad som ligger framför och det är jobbigt med all väntan! Ni började förbereda er i god tid (inte som mina grannar som ska ha barn nästa månad och har inte gjort någonting :-) ) och det kan väl vara skönt att slippa stressen nu!
    Hoppas vi får fint väder vid lunch imorgon när kompisarna på dagis ska få önska honom lycka till! Det blev ett par stora presenter och ett par små, så jag hoppas ni har plats i bilen till sjukhuset! :-)

    Tänker som alltid på er!
    Kram,
    Annika K

    SvaraRadera
  3. Vill bara säga att vi tänker på er varje dag! Inte minst när Albin leker med sin nya favoritleksak - brandstationen han fick från Ludvig och Nora. Tack så jättemycket! :)

    Hoppas ni får en riktigt härlig vecka! Det blir väl den sista "normala" på länge.

    Kramar från Linda

    SvaraRadera