söndag 27 september 2009

Lördag, två dagar kvar hemma

Igår lördag insåg vi ännu mer hur nära vi är, två dagar kvar. Jag stack iväg till Mobilia för att fixa det allra sista inför sjukhusbesöket. Fick handlat till DS, ett spel till Ludvig och ett till Kristian, ett par mjukisbyxor till Ludvig och ett par till Kristian, inneskor till Ludvig så nu känns det som om allt är ordnat. Det är ju inte jätteakut om vi har missat något för den som kör hem på eftermiddagen kan isåfall handla och ta med sig dagen efter.
Kristian var flitig medan jag var borta, han städade nedervåningen och dammsugade soffan, hur kan det samlas så mycket grus och annat under dynorna??
Vid fem kom mormor, morfar, farmor, farfar och morbror för att äta lycka till middag. Ludvig fick bestämma maten och då skulle det vara sådan fisk som vi åt i Västervik, vilket är färsk lax och någon vit fisk (denna gången blev det koljafilè) som vi packar in i foliepapper och grillar.
Barnen somnade gott vid åtta-tiden och sen så spelade Kristian, Patrik, mamma och pappa bowling på Nintendo Wii.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Ja nu närmar det sig med stormsteg, men jag tror faktiskt ni kommer känna lättnad när det väl blir måndag och den långa väntan är över! Då börjar en annan väntan och kamp, men det är ju vad ni haft framför er hela tiden, något ni måste gå igenom! Det kommer säkert kännas helt fruktansvärt som förälder att se sitt barn så dåligt som Ludvig kommer bli, men förhoppningsvis kan man ändå någonstans känna att det är för att han ska bli bra som han får lida så!
    Det är söndag kväll nu så ni åker imorgon bitti! Ni finns ständigt i mina tankar och jag hoppas vi håller kontakten! Erbjudandet om praktisk hjälp står alltid kvar!

    Stor kram till er alla - särskilt Ludvig!
    Annika K

    SvaraRadera