söndag 6 september 2009

Söndagmorgon

Idag vaknade Ludvig 4,30 för han var täppt i näsan och efter han hade fått nässpray så la han sig ner en stund till men kom inte helt till ro. När klockan var 6,08 var det dags att snyta sig igen och då upptäckte han att det faktiskt var ganska ljust ute och då är det inte natt längre så då får man stiga upp. Suck, kan inte säga något annat. När klockan var drygt sju så hade han fått så många vredesutbrott för snöret på ytbärgaren hade trasslat till sig, gubbarna satt inte som han ville, glaset på ambulansen hade gått av, ja listan kan göras lång men när han har skrikigt tillräckligt många gånger så väcker han Nora. Vad händer när Nora blir väckt, jo hon har pappas morgonhumör och blir grinig resten av dagen. Så ni alla kan nog gissa att det har varit en underbar söndagsmorgon.
Nu är Ludvig på kalas hos en dagiskompis, lite bowling idag igen. Hoppas hans ben klarar det bättre idag men om det skulle bli något nu så vet vi i varje fall vad det är.
Igår var Ludvig på bio med mormor och såg Nicke Nyfiken 2 och det hade gått bra. Visst att han blev rastlös lite emellan och pratat med mormor men i det stora hela hade det fungerat bra. Mitt i filmen så hade han börjat prata med mormor om att han ska tappa sitt hår när han är på sjukhuset och sen hade han börjat prata om vägarbetes smålegot som han ska få. Han har dock missuppfattat att han ska få det innan han åker in på sjukhuset, vi har lovat att när han kommer hem från sjukhuset så ska han få det.
På kvällen firade vi Patriks födelsedag och jag hjälpte han med maten. Han hade köpt blåmusslor och jag som aldrig har tillagat musslor i hela mitt liv. Tyckte annars att vi fick testa det mesta på utbildningen men inte musslor. Det blev helt okej men tror nog att vi behöver lite mer kryddor nästa gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar