söndag 28 februari 2010

Ludvigs kommentarer för dagen

Som vanligt vid middagen så började Ludvig prata, för omväxling så var det inte om sjukhus och läkare :-)

Han började prata om sin simskola, Swimmix där han gick för ett bra tag sen. Han simmade på Öresundsgården och på vår och höst när det var varmt ute så satt det ofta äldre utanför och njöt av solen. Ludvig pratade om vilka dagar han simmade, vad simläraren hette (han kom fortfarande ihåg det), och till slut sa han, de som satt där utanför, de gamla, varför satt de bara där :-) fick de inte komma in där inne i vattnet?

Därefter började han fråga om vilken dag det var idag, vilket nummer det är idag och jag svarade den 28 februari och att imorgon är det mars. Då ler han med hela huvudet och säger, då är det vår imorgon och då ska all snön smälta bort för där är ingen snö på våren.

Idag har vi inte gjort speciellt mycket, vi tog bilen och körde hem en runda till mamma och pappa. Passade på att köpa med så vi åt lunch där. Tänkte ta en runda till lekplatsen men allt är ju så blött nu när snön töar.

Vi hoppas på att Ludvigs önskan slår in, att snön snart är borta för från och med imorgon räknas det som vår.

2 kommentarer:

  1. Jag håller med Ludvig! Mars=vår!

    Mår ni bättre nu - ingen mer magsjuka?

    Söta bilder!

    Kram fr Karin

    SvaraRadera
  2. Visst, enligt almanackan är det vår men vädret idag kändes allt annat än som vår :-) Vi var ute en liten stund på lekplatsen men fy vad ruggigt det var.

    Jadå vi mår bättre, det var bara jag som var dålig, antingen är jag grym på att städa o hålla mig undan eller så var det bara en orolig och stressad mage.

    Kram

    SvaraRadera