onsdag 3 februari 2010

Så trött idag

Idag verkar Ludvig så trött, har mest suttit och kollat på film. Visst har han lekt men inte så mycket som de andra två dagarna när vi har varit själv hemma. Får se här under eftermiddagen.
Det kan ju bero på alla nya saker han lär sig som gör att han blir trött, det kan vara hans förkylning eller faktiskt efterdyningar av det han har genomgått eller varför inte en kombination av allt.

Idag gjorde han ännu en ny sak, han knäppte sin hake i jeansen, inte bara en gång utan två gånger i dag. Trodde jag inte att han skulle klara idag för det var inte så lätt för han att få på sig sina kläder idag så jag trodde nästan att det var en lite "sämre" dag idag men tänk så fel jag hade :-) Sådana fel har jag gärna.

Igår tog jag med honom till stora spegeln här hemma för han skulle få se när han hade tagit på sig en mössa. Då tog han den av sig och frågade, när ska mitt hår växa ut igen? Jag tog hans hand och tog upp den på huvudet så han fick känna och ett leende på läpparna kom och han sa, är håret på väg, ska det växa ut nu till en frisyr? Ja det ska det, det är på väg upp nu.
Ska försöka komma ihåg och ta ett foto på hans huvud så ni får se det. Det är säkert också "tyskens" gener :-) Han kommer att få väldigt mörkt hår som det ser ut nu och snacka inte om ögonbrynen, de är också väldigt mörka.

Imorgon är det möte på skolan/förskolan och mormor&morfar kommer hit och tar barnen så både jag och Kristian kan vara med. Det bästa av allt är att psykologen har ändrat sin testning så hon kommer också att vara med.

Nu ska jag se om jag kan få barnen till att leka lite eller rättare sagt Ludvig. Nora leker redan här bakom mig :-)

2 kommentarer:

  1. Vad lustigt med en mörkare Ludvig! Jag har hört att det inte är ovanligt efter cellgiftsbehandling att man får ett annat slags hår när det kommer igen. Visst blir man nyfiken på tysken :-)

    Bra jobbat att klara av dagarna även utan Kristian. Hur är det för honom att vara på jobbet igen?

    Kram fr Karin

    SvaraRadera
  2. Max bytte hårfärg =D Och blodgrupp (flera gånger). Ombyte förnöjer =)

    Du är så bra Madeleine!!! Ludvig är lyckligt lottad som bor i er familj! Allt jag läser som du skriver så tänker jag, ååååhhhh vad klok hon är.

    Ni är alla lyckligt lottade att ha en fin familj och släkt som verkligen finns där för er. Och säkert vänner också.

    Kram Annette

    Ps åker snart till Gambia, dåligt med internet där jag är. Ska försöka kolla in någon gång. Hoppas att allt fortsätter gå bra!

    SvaraRadera