tisdag 16 februari 2010

Titta, vi går på vägen som man går till mitt dagis

Idag kom L och strax innan tio tog vi på oss för att gå ut och leka. Jag skulle lämna ett intyg på dagis så då passade det bra att gå till lekplatsen nere vid dagiset.
När vi kom fram till vägen och skulle gå över så sa Ludvig, nu är vi vid Laavägen och här går man ju när vi ska till mitt dagis. Jag gick in och fick stämplat mitt intyg och medan jag var därinne så gick L och barnen bort mot lekplatsen. Tråkigt nog så var det inte skottat något alls för att man skulle ta sig in på lekplatsen. Vet inte om det inte är tänkt att man ska vara på lekplatser när det är snö. I varje fall när jag kom bort till dem så utbrast Ludvig med världens leende, vi är vid lekplatsen med klätterställningen, ska vi dit nu. Då hade jag precis sagt till L att det kanske var lika bra att gå bort till den vi brukar vara vid men när jag såg Ludvigs glada min så kunde jag inte ändra mig. Det var bara att plöja igenom snön för att ta sig fram till klätterställningen :-)

Barnen hade superkul och Ludvig skulle genast börja klättra och ha sig. Vilken kämparglöd där är och nu ikväll när vi satt och åt middag så sa han, jag fick bo i Lund ett tag för att jag skulle bli frisk och kunna klättra och för att jag inte ska få så ont i mina ben.
Tänk så skönt och mycket lättare det kommer att bli för honom när han slipper de stora klumpiga stövlarna och den stora overallen. Det kommer att bli mycket lättare att kunna röra sig, jag längtar verkligen efter våren nu.

När Kristian kom hem från jobb så tog han med sig Ludvig och körde bort till Arenan och vattentornet för det blev inget av det igår eftersom det drog ut på tiden i Lund. Så vi har haft lite Alla Hjärtans Dag idag också, men Ludvig var besviken för tornet med hjärtat på taket var ju inte färdigbyggt så vi hoppas det är klart till nästa år :-)

Pappa hade köpt semlor till oss idag så Patrik kom hit och åt middag och sen blev det semla till kaffet så där rök GI dieten idag :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar