fredag 14 maj 2010

Öroninflammation

Ringde till vårdcentralen i morse eftersom Nora fick feber igen i onsdags eftermiddag. Hon klagade fortfarande på sitt öra så vi fick en tid i morse. När vi körde till vårdcentralen så frågade hon var Bella (grannens hund) var och när jag svarade att hon var hemma så sa hon, varför hon låter i mitt öra? Ja det kan man fråga sig, det klickar o kluckar säkert i lilla örat. Minns när jag själv hade öroninflammation för ett år sen, det slog lock, det kluckade och kändes väldigt obehagligt.

Väl framme på vårdcentralen så träffade vi läkaren och det tog en minut för att konstatera att det var öroninflammation, frågan var bara om det var på väg att läka av sig själv eller...men vi fick Kåvepenin ändå eftersom hon har haft lite feber i fem dagar plus att man kunde se svullnad i örat. Så nu ska vi tampas med ett lejon tre gånger om dagen i fem dagar för att få i henne medicinen. Det är stor skillnad mellan henne o Ludvig när det gäller medicintagning :-)


Detta fotot tog jag utanför Apoteket innan vi skulle köra hem igen, så glad o busig man kan se ut trots öroninflammation!

1 kommentar: