måndag 31 maj 2010

Lite Nora svammel

Nora är grym med sina kommentarer och ibland så kommer de så lägligt.

Igår när vi var hemma hos mormor och morfar så lekte hon med deras pilatesboll och så satte sig mormor på den och sen la hon sig på den och då utbrister Nora, nej mormor akta den går sönder :-)
Som vi skrattade och Nora såg frågande ut men skrattade bra sen också.

När vi sen satt i bilen så slumrade Nora till och rätt som det är säger hon, Ludvig har baskelusker så han får inte hälsa på mig.
Hon är så medveten trots hon är så liten.
Igår så ville hon inte att Ludvig skulle komma med till mormor och morfar (det fick han ändå inte igår eftersom han var så dålig) Idag hade de berättat för henne att vi alla skulle komma och hämta henne och då sa hon, nää inte Ludvig. Hon börjar nog känna sig lite i skymundan för honom nu men ändå gör vi vårt bästa för att hon inte ska behöva lida för att han är sjuk. Det gick ju bra sen när vi kom hem men hon börjar protestera ganska mycket nu.

Nu ikväll när vi var och åt hos mormor o morfar så började hon dra i sitt hår så det lossande tussar av det. Det blev inte så mycket första gången men andra gången hon gjorde det så hittade mormor en stor tuss som var avdragen. Visst att hon har mycket hår men ska hon dra av det så blir det snart glest. Jag sa till henne att om hon fortsätter så då måste vi gå och klippa av det. Frågan är om hon gör det i protest för att få uppmärksamhet, för att skada sig själv (fast hon sa inget om att det gjorde ont) eller bara för att hon trodde det skulle vara roligt. Vi har ingen aning men vi i hennes omgivning måste verkligen ha koll på henne nu, hon får inte fara illa pga Ludvigs sjukdom.


1 kommentar:

  1. GLÄDJANDE att höra om Ludvigs glädje och att gråt får komma ut.
    Lite mer oroande att med Nora. Hoppas det löser sig och bara var tillfälligt
    Kram
    Helena

    SvaraRadera