söndag 2 maj 2010

Vår i luften!

Idag har vi sett lite av den "gamle" Ludvig och det värmde så gott i våra hjärtan.
Det var vårfest i Vellinge i helgen, Lions hade ordnat med karuseller och lottstånd så vi åkte dit idag med farmor och farfar. Det tog ett tag för Ludvig att uppfatta vad vi skulle och jag vet inte om han riktigt förstod att det var karuseller vi skulle till.
När vi började gå runt och titta så rätt som det är så säger Ludvig, ska vi inte göra något sen, ska vi inte åka något? Han reagerade var vi var och han såg karusellerna. Vi köpte ett häfte med biljetter och sen satte sig Kristian och Ludvig i en typ av bergodalbana och det går inte att beskriva Ludvigs lycka. Önskar jag kunde förklara hans leende och hans skratt men det går inte, det var som att se en Ludvig så som han alltid var innan sjukdomen och jag tror vi alla bara smälte över att se hans lycka.

Därefter så fick Ludvig och Nora åka några karuseller tillsammans och Ludvig såg ut som en stolt storebror där han satt och pratade med Nora.
Han blev riktigt trött ganska snabbt men det förstår jag för det var så grymt högt ljud där inne så även vi friska blev trötta av intrycken men då handlade vi popcorn och festis och gick ut och satte oss utanför och njöt av det härliga vårvädret.

Efter middagen så gick vi in till grannarna och fikade, det märks verkligen att det är vår i luften för nu börjar alla smita ut i sina trädgårdar och barnen är ute och leker.
Annars så har vi inte gjort så mycket annat under dagen, försökt att vara ute i det underbara vädret.
En sak till som Ludvig har överraskat oss med denna helgen är att på vår lilla rutschkana som vi har i trädgården (en sån liten med tre trappor) där har han hållit i räcket där uppe och sen har han hoppat jämfota upp på varje steg. Vi visste att han har fått grym styrka i armarna men detta var grymt när han hoppade. Nu har han försökt med detta varje gång vi har varit ute och nu har han nog gjort det så många gånger att det sitter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar