tisdag 16 mars 2010

Besök i pildammarna

En sak som jag saknar med att bo i stan är närheten till alla parker. Det finns ju inget mysigare än att gå i parken i vårsolen.

Idag visste vi inte riktigt vad vi skulle göra mer än att gå ut i solen det skulle vi. Vi fick vara lite försiktiga med tanke på Ludvigs blåa tumme :-)

Till slut så körde vi bort till pildammarna och så hade vi bröd med oss så vi kunde mata fåglarna. Eller rättare sagt barnen och Kristian fick mata dem, jag är inte så glad för fåglar och definitivt inte dem i pildammarna, de är ju inte rädda för oss, de är närgångna som bara den.
Vi gick in till Margareta paviljongen där vi har varit och fikat många gånger med Ludvig. Sorgligt nog hade jag inte kameran beredd så jag kunde ta foto på honom när han kom på var vi var :-)








En helt överlycklig Ludvig lyckades leta upp trapporna till tallriken och dit ville han direkt. När han var mindre så sprang han ofta där när vi var i parken. Vi tog oss upp och sen ner på andra sidan och sen satte vi oss inne på Margareta paviljongen. Tyvärr hade de inte öppnat fiket men bord och stolar var utsatta så vi satte oss en stund och njöt av solen.








Därefter skulle vi då mata fåglarna och barnen tyckte det var kul ända till en fågel nafsade Nora i handen för att få tag i brödet.








På vägen hem körde vi inom Burger Kings drive in och handlade mat med oss, Ludvig tittade med stora ögon och kom på att vi var på Mobilia. Han längtar till den dagen då vi kan åka dit och gå i alla affärer som han säger.
En vecka närmre friheten, fast vi ska väl inte ropa hej ännu, de har ju inte satt ut hans immunsänkande medicin ännu. Det är då det kan hända saker igen men vi håller alla våra tummar att det inte blir något då.

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att ni kan ta vara på de soliga stunderna! Jag håller med om fåglarna - de är lite väl närgångna! Låter otäckt med fall ur säng - hoppas att tummen snart är sig själv igen. Jag har just premiärlegat i Malins loftsäng och läst Tummelisa för henne...

    Kram från Karin

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder. Jag hade också hållit mig i bakgrunden, tycker inte om fåglar. Micke och Pontus får maten dem själva, speciellt när det är gäss, de är helt galna.

    Kram Carina

    SvaraRadera