torsdag 25 mars 2010

Förkylt var det här

Ludvig började att nysa ganska mycket igår och han var ju lite sur för att Nora fick feber och var lite krasslig och det inte var han. Igår och inatt har han frågat massor av gånger, har jag ingen feber, är jag frisk, är jag förkyld, har jag ont i halsen. I morse tog jag tempen på honom för att "få tyst" på honom och vad visar den då, 38 grader. Hjärtat börja slå lite fortare för det är så att om den går upp till 38.5 så måste vi åka in med honom.
Vi skulle egentligen träffat Ludvigs dagiskompisar från femårsgruppen idag men det fick vi ställa in. Vi har varit ute och njutit av solen i trädgården idag, det var Ludvigs egna förslag för då kunde han ändå vila lite på bänken.
Tempen pendlar mellan 37.8-38,2 så vi avvaktar lite till och hoppas bara att det är förkylningen som spökar, både i temp och hals.

Jag var iväg på möte med kurator och psykolog på barn Hab idag men det får komma i ett eget inlägg.

Ha en skön torsdagskväll och håll gärna era tummar lite extra för Ludvig, att han slipper mer feber!

2 kommentarer:

  1. Hej vännen!

    Först vill jag gratulera till det excellenta valet av Ystad Saltsjöbad! Ett underbart ställe! Vi bodde ju i Ystad innan vi flyttade hit så jag var där flera gånger för att njuta en dag av underbar miljö, ljuvlig ångbastu och fantastiska behandlingar! Vi gav bort en natt där till mina föräldrar när de fyllde 65 och de har bott där inatt! Ska bli spännande att höra vad de tyckte! Jag älskar stället!

    Här har det också varit förkylt ett tag och jag såg att det återigen går magsjuka på dagis, så det är väl bara att vänta! Både jag och Winston fyller år nu i dagarna, så det vore väl bara typiskt! Själv har jag aldrig varit så trött som nu, men jag försöker ta mig i kragen och jogga! Har minsann sett dig och väninna promenera förbi vårt hus, så du är också ute och rör på dig! :-) Vill tro att man ska bli piggare av det!

    Stor kram och trevlig helg!
    Annika K

    SvaraRadera