fredag 5 mars 2010

Tillägg till förra inlägget

Vill bara att ni ska veta att efter att Ludvig har haft ett stort utbrott så vänder han lika snabbt som han har hamnat där. Frågan är om han själv alltid är medveten om varför eller om han minns att han har varit så arg. Vi kan ju hoppas att han glömmer det lika fort som hans humör svänger.

Anledningen till dessa är antagligen för att han är så yr i huvudet och inte kan sortera alla intryck eller känslan om vad han vill egentligen.
Mitt minne sviker lite då och då så jag vet inte om jag har skrivit detta innan så här kommer det igen.
Psykologen försökte förklara känslan av hur det kan vara hos barn som har syntolkningssvårigheter.
Om ni har lekt den där leken där man springer fram till en flaska och sen ska man hålla på flaskan och springa runt den och sen gå på en rak linje. Fungerar inte riktigt eller???
Ett annat exempel, om ni någon gång har druckit så mycket att allt bara snurrar och ni bara vill lägga er ner och somna men kämpar som en galning för att hålla er upprätta och gå rakt genom ett rum. Brukar inte heller gå så bra eller...
Så kan Ludvig ha det vissa dagar, de dagar som är dåliga och fortsätter han då att få mer och mer information antingen genom syn eller hörsel då blir det kaos i hans huvud och hans hjärna stänger av.

Ha en skön helg!

1 kommentar:

  1. Ludvig. Åhh vad han kämpar. Ibland är det svårt att förstå hur mycket energi och kraft olika saker kräver.

    Kram Annette

    SvaraRadera