onsdag 17 mars 2010

Minnen som kommer tillbaks

Allt fler minnen dyker upp hos Ludvig, något nytt varje dag känns det som och det är kul.

Häromdagen satt de och kollade på Tjorven och Skrållan där de firade midsommar och rätt som det är så säger Ludvig, ska vi aldrig mer gå ner till himmet igen. Jag tittade frågande på honom och han sa, där vi var o dansade. Just det, vi var nere vid ålderdomshemmet på midsommarafton och dansade kring midsommarstången. Självklart ska vi dit igen sa jag och han fortsatte, vem var med och sen rabblade han alla som var med oss där nere :-)

Idag var vi och tog en fika hos farmor och när vi skulle hem så kramade han om farmor och sen började han skratta lite och så sa han, nu är det bamsekramen och efter det så blev det skalman kramen och till slut lilla skutt kramen. Det är något han alltid gjorde hos mormor innan transplantationen och nu kom det tillbaks.

Han har frågat mycket om vad vi ska göra imorgon och vi har sagt att han ska få besök, en fröken från dagis kommer hit med en kompis från femårsgruppen. Det tog ett tag innan han tog in att de skulle komma hit, nu ikväll tog vi fram ett foto på pojken som vi visade och då skruvade Ludvig lite på sig och log lite generat. Direkt så sa han, peka var dagis ligger. Det har blivit mycket att peka var olika saker och ställen ligger.

Imorgon ska vi även vara hos hormonläkaren och sen på kvällen ska vi på en föräldraträff inne på Hab och då kommer mormor och morfar hit och passar barnen. Det ska bli intressant och träffa andra föräldrar i liknande situationer eller rättare sagt med barn med funktionshinder.

Har precis kommit in efter en 45 minuter lång rask promenad genom byn. Vilken skillnad på tempot det blir om man går själv eller om man har sällskap. Idag var sällskapet rockklassiker på hög volym i öronen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar