söndag 21 mars 2010

Långpromenad

Barnen kom ganska sent i säng igår och de vaknade innan sju i morse så min tanke direkt var att Nora nog måste sova lite middag för att dagen ska fungera.
Efter att farmor och farfar hade varit här och fikat så packade jag ner Nora i vagnen och så gick vi ut på en promenad. Målet var Bauhaus och köpa tapetbård till Ludvigs rum.
Riktigt tråkig väg att gå och blåste det gjorde det men Nora verkade nöjd, hon hade somnat innan vi kom ut från Västra Klagstorp :-)
Det var meningen att jag skulle ringa hem om jag inte orkade gå hem men när jag då ringde så tyckte Kristian att det var jobbigt att ändra om barnstolarna i bilen så det blev till att gå hem igen men det var ju bra egentligen för det blev extra steg i utmaningen.
Det tog en timme att gå dit med barnvagn och motvind, det var lite lättare att gå hem i medvinden.

Gårdagen bjöd på middagssällskap av kompisar, jättetrevligt och barnen var glada över barnsällskap. Så vi tackar Jens, Linda och Albin för ert trevliga sällskap och hoppas det inte dröjer så länge innan vi ses nästa gång :-)

Nu är det dags att fixa middag, blev lite sent idag eftersom promenaden drog ut på tiden men jaja, tid är det enda vi har gott om :-)

Ha en skön söndagskväll!

1 kommentar:

  1. Som sagt; bra för utmaningen! Bra gjort i alla fall. Själv bangade jag för blåsten och blev inne idag (eller mest i bilen faktiskt) men ångrar nu att jag inte skärpte mig och kom ut på en motionstur. Nåja, nya tag i morgon.

    Ha en bra vecka!

    Kram från Karin

    SvaraRadera