måndag 8 mars 2010

Måndag

Ludvig sov till efter åtta idag, det behövdes säkert eftersom han har varit på konstigt och ojämnt humör de sista dagarna.
Kristian åkte iväg till vårdcentralen och kollade sitt öra igen, nu fick han utskrivet några droppar till det, var rött vid trumhinnan och de sa att psoriasisen kan sätta sig även i öronen.
Barnen lekte perfekt tillsammans hela förmiddagen så de gick i pyjamasen fram till efter elva men jag ville inte störa dem i leken.
Medan de lekte hann jag ringa kuratorn, familjestödjarna och försäkringsbolag, inga kul samtal men det är sådana samtal som man måste ringa ibland.

I eftermiddags när vi hade ätit lunch och jag hade varit och veckohandlat så tog vi på oss och gick ut i trädgården. Då passade jag på att sopa upp alla gamla löv som legat på framsidan sen i höstas. Nu har de ju varit gömda under snön men nu när den smälter så syns de igen :-)

Ludvig har varit på strålande humör hela dagen ända fram till klockan fyra då han fick ett velande utbrott men det gick relativt snabbt över och sen har det varit bra igen.
Det är så underbart när han är så lugn och harmonisk.

Jag hann med en promenad på 45 minuter efter middagen, tänk att det är ljust så länge nu.
I helgen var jag flitig, var ute och gick innan klockan åtta på morgonen och så handlade jag frukost med mig hem.

Imorgon bär det av till Lund för hela familjen, det är dags för provtagning. De prover som de tog på hela familjen i somras har "försvunnet" så nu måste de ta om dem. Det är genproverna för att se var den skadade genen är, om jag är bärare och om Nora bär den eller var sjukdomen har börjat. Ludvig ska till tandhygienisten och sen lämna prover, det är nästan 4 veckor sedan sist för läkaren tyckte proverna var så bra förra gången.


1 kommentar:

  1. Hoppas att allt går bra idag och att proverna förvaras med aktsamhet!! Roligt att du också har en utmaning att ta tag i. Det är rätt tif nu, ju, när ljuset vänder åter.

    Kram fr Karin

    SvaraRadera