söndag 28 mars 2010

Söndag igen

Då var det söndag igen och helgen har gått lika fort som alltid.
I morse gick ju tiden fort eftersom vi ställde fram klockan en timme, oj vad en timme kan göra mycket :-)
Morbror Patrik kom hit med frukost och strax efter kom farmor och farfar med fika. Det nöjde sig inte Ludvig med, han pratade hela tiden om vad vi skulle göra sen. Ska vi inte åka bilen idag, ska vi inte åka hem till någon idag osv. Till slut så ringde vi mormor och morfar och hörde om de skulle vara hemma och det skulle de så vi körde dit en sväng. Ludvig och Nora åt lunch hos dem och sen lekte de med pilatesbollen och Ludvig höll sådan låda och volymen var så hög att man kunde tro att det var tio barn som lekte. Han svängde från att vara supertrött för att bollen inte var framme till att bli ett energiknippe när bollen kom fram.

Vi körde hem och lagade mat och bakade en banankaka med övermogna bananer.

I onsdags när vi kom hem från specialpedagogen så mötte jag och Ludvig en av våra trogna bloggläsare, Mittskepp 15. Konstigt att man inte ser sina grannar på gatan så ofta :-) Det var jättekul att få ett ansikte till alla uppmuntrande kommentarer :-)
Idag ringde det på dörren och vår granne, vår trogna bloggläsare kom och överlämnade godisbjörnar till barnen. Tänk ett halv kilo godisbjörnar, det räcker länge till våra barn. Vilken lycka så tack en än gång för dem.
Tänk vad konstigt allt kan bli, vilket stöd vi får från personer vi inte har känt eller känt så bra innan, de finns här nu. Personer som vi kallt räknat med i en sådan här situation, de är inte här nu.
Säger det en gång till, kan inte sägas för många gånger, tack alla ni som orkar och finns här för oss, ni betyder så mycket, ni är guld värda.

2 kommentarer:

  1. Hej Ludvig har rätt, Det är mysigt att åka iväg till någon och fika. Låter som om ni haft en bra dag. Och vilken toppengranne!
    Njut av dem som finns för er.
    Lägg ingen energi på de andra
    Kram
    Helena

    SvaraRadera
  2. Så roligt att den lilla gesten med godiset uppskattades av er.
    Åh vilka nyfikna och pigga blå ögon som mötte mig när dörren öppnades. Nora såg så pillemarisk ut.
    Jag önskar er en riktigt skön påskvecka.
    Hädanefter kommer jag att skriva ut mitt namn istället för adressen.
    Kram på er
    Marianne (Mittskepp 15)

    SvaraRadera