torsdag 11 mars 2010

Storkok och bak

Barnen vaknade tidigt så strax efter åtta stod ärtorna på kokning och sen vid tio satte jag igång degen till bullar.
Har känt mig ganska flitig idag, först två stora kastruller med ärtsoppa och sen åttio vaniljbullar blev gjorda. Inte sådana vaniljbullar med vaniljkräm utan jag har smör, pärlsocker och vaniljsocker som fyllning istället för kanel i kanelbullar. Ludvigs favoritbullar och vad gör man inte för sina barn :-)

Idag kom en fröken från dagis och hälsade på, när Ludvig såg vem det var skruvade han sig och kliade sig på magen så som bara han kan göra när han blir lite generad och känner igen någon som han inte sett på länge. Barnen blev så glada över besöket och Ludvig har sagt flera gånger idag, vem kom först till oss idag? Han säger ju så även om han vet vem det var för han svarar själv på frågan :-) så tack för besöket, du gjorde verkligen barnen glada idag.

I eftermiddags hade Kristian en tid på vårdcentralen som slutade med att han blev sjukskriven månaden ut och det känns så skönt för oss båda, att slippa känna oss stressade och oroliga på vars ett håll. Medan Kristian var på vårdcentralen åkte jag och barnen upp till farmor och drack kaffe och åt vaniljbullarna som vi hade bakat och en jättegod apelsinsockerkaka som farmor bakat. Rena sockerkicken idag :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar