söndag 7 mars 2010

Helgen


Jaha, då var det söndag igen. Visst är det skönt att tiden går fort men ibland går den lite för fort. Anledningen till att jag tycker det är skönt att tiden går fort är för att för varje vecka som går är vi en vecka närmre friheten. Vad jag menar med det är frihet att slippa oroa oss för att det är för mycket barn på lekplatser, vi kan åka till varuhus, kan gå på lekland, träffa vem vi vill osv.








Helgens väder har ju varit så underbart, jag bara älskar solen, allt blir så mycket lättare.
Igår kom farmor och farfar en sväng på förmiddagen så då passade vi på att fika med dem. Efter det så gick vi ut till lekplatsen och Ludvig rullade sig ner för backen så den lilla snö som fanns kvar yrde innanför hans glasögon men glad var han. Jag gick ner och handlade det sista inför kvällens middag med mormor och morfar och så handlade jag glass till barnen så igår var det premiär att sitta i trädgården och äta glass :-)
Mormor och morfar kom hit och med sig hade de köpt en Barca tröja till Nora, hon har varit så besviken när de andra har haft sina på sig men nu har hon en egen och lyckan var total. När de skulle gå ut och leka så ville jag ta av den eftersom den var för stor men icke, hon skulle ha den på sig :-)









Idag har vi varit ute och kört, skulle leta upp temalekplatsen i Bunkeflo men vi hittade inte den. Vi hittade till skolan och idrottsplatsen där den sen skulle ligga bakom men nej vi kunde inte se någon så vi körde ner en sväng till stranden, Sibbarp och gick där lite. Därefter körde vi hem till farmor och farfar och gick till en lekplats där istället. Lekte en stund men sen lyckades Nora trilla på en gungbräda så läppen började blöda så då gick vi upp till farmor och farfar för att tvätta av henne och sen drack vi kaffe.











Ludvig har varit fruktansvärt trött idag eller rättare sagt ett par dagar nu. Humöret går upp och ner, det svänger så otroligt fort och han hamnar ofta i sin egen lilla värld. Det gör så ont i oss att se det, tänk om vi bara kunde veta vad han känner eller vad som rör sig i hans lilla huvud. Vi känner oss så maktlösa när vi inte kan hjälpa honom.


1 kommentar:

  1. Var det Afrikaparken ni letade? Vi var helt fel när vi skulle dit nämligen. Den ligger vid Ängdalsskolan, men vi var vid Ängslättskolan.
    Afrikaparken är i alla fall jättemysig (när vi till slut hittade dit ;-)), men det kanske finns någon mer temalekplats i Bunkeflo?
    Kram

    SvaraRadera