torsdag 26 november 2009

Nyputsade fönster o ljusstakarna uppe

Igår tänkte jag ställa klockan för att hinna med så mycket som möjligt idag innan jag åkte tillbaks till sjukhuset men nej det blev ingen klocka ställd. Har svårt att sova så om jag då har chansen att sova så... Nora sov i sin säng hela natten och det är ett tag sedan hon gjorde det så när hon kallade så var det morgon och klockan var närmre åtta. Har faktiskt sovit ganska bra, en massa drömmar som vanligt men jag kände mig ändå hyfsat pigg.

Vi åt frukost, tog itu med tvätten och disken för att sen ge oss på fönsterna så nu är alla fönster utom uterummet putsade och ljusstakarna står på plats.
Morfar kom en stund och drack en kopp kaffe och jag och Nora åt lunch och sen var det dags för oss att packa ihop för att åka till Lund. Först åkte vi ner till Ica och handlade fika med oss och när vi kom till sjukhuset så blev Ludvig lika glad som de två andra dagarna. Nora känner sig inte ett dugg främmande när vi kommer hit och det känns så bra. Lite reserverad blev hon idag när vi kom in på avdelningen för alla sköterskor och barnsköterskor stod i receptionen och inspekterade henne och det blev lite mycket även för Nora.

Läkaren var inne och pratade med Kristian och i urinodlingen som gjordes igår så visades det inga bakterier och inte på stickan heller så det är positivt. De ska nu börja med att sänka droppet så han får i sig mindre vätska genom det och sen ska de stänga av katetern för att se om smärtorna fortfarande kommer. Det blir nog i helgen som de ska göra det. Kristian berättade att vi hade en tid till läkaren i Malmö på måndag men det sa läkaren här att det var lika bra att avboka den så nu har vi lite framförhållning och det är att vi kommer att tillbringa ytterligare en helg här och sen får vi se hur det blir i nästa vecka. Har även fått tid för vaccinering av Nora på måndag.

1 kommentar:

  1. Du är duktig som har fått adventsstämningen på plats! Hoppas att ni får en bra helg även om det blir på sjukhuset. Jag ska på julfest på Svaneholms slott i morgon - ser fram emot det!

    Kram till er alla från Karin m fl

    SvaraRadera