torsdag 5 augusti 2010

Grattis på 6-års dagen

Idag är det sex år sen Ludvig kom till oss. Tiden går säkert fort i vanliga fall och barn hinner med massor till denna dag men Ludvig har hunnit med lite mer än vad man kan önska en 6 åring.
Idag kan vi inte annat än säga ett stort Grattis till vår älskade superhjälte på 6 års-dagen.
Även bloggen fyller år idag, idag är det ett år sen jag började skriva, ett år sen vi fick den bästa presenten av alla, doktor L ringde och berättade att de hade hittat en donator till Ludvig.


Helt nyfödd Ludvig


Första födelsedagen!


Andra födelsedagen, här sittandes i farfar Johans knä!



Tredje födelsekalaset!


Fjärde födelsedagen! Kan lova att där är skillnad på glädjen hos honom då och nu! Kanske inte så konstigt med allt vad han har genomgått.


Femte födelsedagen, här i poolen med Nora!


Dagens födelsedag, här med rosa omslagspapper på paketen men inte ens det reagerade han på så som sagt, synen är nog helt borta och även skillnaden mellan ljus och mörker.

4 kommentarer:

  1. Grattis Ludvig - stora killen nu! Lika söt varje år!!

    Och grattis Bloggen - tänk vad många inlägg och vad mycket ni har fått vara med om. Det mesta önskar jag förstås att ni hade sluppit uppleva... men hoppas att kommande år innehåller mest glada överraskningar.

    Kramar från Karin och Malin

    SvaraRadera
  2. Ludvig, jag saknar dig mycket och tycker att det är synd att du har tappat din syn. Men vi har en present som vi hoppas att du gillar. Det ska bli kul att komma på ditt kalas.

    Puss och kram från Malin

    SvaraRadera
  3. Hej Madde med familj. Ett stort grattis till Ludvig, stora killen. Tänk att det är 6år sedan vi träffades på BB. Jag kommer ihåg det lilla knyte som låg där i sängen. Och nu har han vuxit till stora killen. Hoppas att ni har haft en bra dag. Imorgon fyller mitt lilla knyte 6år så då blir det kalas här. Många grattis kramar till Ludvig. Kram på er från Lotta , Jörgen , Hilma och Hugo

    SvaraRadera
  4. Ett stort grattis till Tygelsjös modigaste krigare.
    Hoppas du får en spännande dag.
    Kram
    Marianne

    SvaraRadera