lördag 28 augusti 2010

Sjukstuga igen

Nu tycker jag att det räcker faktiskt.
Jag körde och handlade i förmiddags och medan jag går i godan ro så ringer telefonen och då är det Kristian som bara skulle berätta att Nora hade feber, inte så mycket men tillräckligt för att hon skulle behöva alvedon (det är lättare att ge ett lejon alvedon än henne).
På vägen hem ringde han igen och sa att nu har hon däckat, har hon däckat då lovar jag att hon är sjuk.
Jag hade Patrik med mig hem för han skulle hämta sin bil som vi hade lånat medan han jobbade i Stockholm. När vi kom hem så vaknade Nora och var på ganska bra humör.
Under dagen så sjönk febern så i eftermiddags tog vi fram vagnen och gick ut mellan regnskurarna. Gick iväg och handlade lördagsgodis, det var hon inte för sjuk för att äta :-)
Nu ikväll var febern uppe i 39.4 igen så det var hög tid för ny alvedon.
Vi behövde i varje fall inte bekymra oss om vad vi skulle hitta på i helgen, vi tar lite sjuka för ovanlighetens skull.

Tråkigt att hon blev dålig igen, hon var hemma tisdag och onsdag och sen var hon iväg torsdag och fredag på dagis och nu är hon dålig igen.
Detta är väl nackdelen när man gör om på dagis och har småbarnsavdelning och en avdelning för de större barnen. På avdelningen för de små kommer alla de nya barnen och små barn som inte byggt upp immunförsvaret ännu så detta är väl bara att vänta, att få vara hemma mycket med Nora. Hoppas på mycket ute aktiviteter på dagis så de håller borta baskeluskerna, vi vill inte ha mer, det räcker nu...

Ludvig har mest suttit i sin säng och skrattat och pratat, vi har tagit ner honom när det har varit dags för mat och fika. Kristian har försökt bygga lite lego med honom idag men det varade inte länge. Själv har jag brottats lite med honom i soffan och då skrattar han gott, försökte även sjunga lite med honom och på Imse vimse spindel så uppfattade han och försökte med några ord att vara med.

Ha en fortsatt skön helg!

5 kommentarer:

  1. Vad ni är duktiga som kämpar och kämpar för att hitta ingångar till Ludvig! Heja er!

    SvaraRadera
  2. Underbart med småbarns avdelning!! (obs läses med ironi.) Frida är inte heller kry, förkyld och små febrig toppat med en urinvägsinfektion. Och en annan flicka i våra tjejers lilla gäng har öroninflammation. Som du säger, detta är väl bara början. Eller nej förresten, de går ut hårt för att sen hålla sig friska resten av hösten/vintern :) Det låter väl bättre, eller hur!
    Ja då ses vi väl senare i veckan...
    Hälsningar Jenny

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni har det bättre idag, söndag.
    Önskar er alla en fin vecka.
    Marianne

    SvaraRadera
  4. Vill bara tillägga att jag tycker det verkar vara bra på dagis annars :) Gullig personal, lite lugnare för de små barnen mm. Så det blir nog bra......till våren :))

    SvaraRadera
  5. Väntar ivrigt på uppdatering från dig. Kommer ikväll kanske ;-)
    Marianne

    SvaraRadera