fredag 16 oktober 2009

Nittonde dagen


Jag lämnade Nora på dagis vid nio-tiden och i dörren på väg ut hemifrån mötte vi svärfar/farfar. Han skulle lämna sand för det ska läggas plattor längs med husväggen. Han har fått fria händer att göra vad han vill och orkar med vår trädgård för vi kan ju ärligt säga att det inte är den som står högst på prioriteringslistan. När jag hade lämnat Nora på dagis så passade vi på att ta en kopp kaffe och prata lite innan jag körde till sjukhuset.
Jag hade fått order om att köpa vetebullar med mig till Ludvig så det var bäst att göra det men precis som med allt annat så när vi serverar det så säger han, jag har ont i halsen, jag får ont i magen av maten och jag är så mätt. Undrar vad han blir mätt av, medicinerna kanske...När jag kom så var läkaren där inne och pratade, det kommer en läkare varje dag. Idag så sa han att det fortfarande ser bra ut, allt går enligt planerna och hans mun och tunga ser bättre ut. Trombocyterna han fick igår, det värdet som det blev efteråt, det var detsamma idag, levervärdet fortsätter sjunka så som sagt allt flyter på.
Ludvig såg mycket piggare ut idag än vad han har gjort någon dag innan, han hade suttit och spelat ett bra tag innan jag kom och när jag kom så pratade han på bra. Det är bara synd att han inte äter, det är inte så bra att hans tarmar inte får jobba något och det är risk att han kommer att få riktigt ont när han börjar äta igen. Vi försöker verkligen att få honom till att smaka något, han får själv bestämma vad men där är inget som passar.
Mamma var och hämtade Nora på dagis och när jag sen kom hem mötte jag pappa ute på parkeringen för då kom han från jobb. Vi åt paj och sen så körde de hem och jag och Nora passade på att titta på Pippi på rymmen för den filmen har vi ju aldrig sett innan...Den går oavbrutet här hemma just nu. Nu sover hon gott, redo för nya äventyr med mormor och morfar imorgon.
Själv ska jag snart gå ner och sätta mig i soffan och titta på Idol.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar