torsdag 29 oktober 2009

Trettioandra dagen

Ludvig vaknade vid sju, han hade varit uppe en gång under natten och kissat och inga olyckor denna natten och det var helt underbart.
När de kom för att göra kontrollerna klockan åtta var vi färdig duschade, bäddade och klara.
Ludvigs blodtryck har sjunkit och pulsen är lite hög så nu skulle de göra uppehåll i medicinen mot blodtrycket och sen hans CRP är på väg upp fast än så länge har han ingen feber och den var inte så hög, låg på 9 men det kan vara tecken på en infektion men de har koll. Han har fortsatt klaga när han kissar men de har skickat iväg urin på odling.
Idag var vi nere på lekterapin, först ville han inte men när han väl kom ner där hade han hur kul som helst och efter middagen ville han dit igen. Ett bra tecken!
Jag körde hem vid ett-tiden och passade på att handla lite och tanka på vägen hem och sen hämtade jag Nora vid tre. Vi gick hem, la i en maskin tvätt och sen gjorde vi köttbullar,sås och potatis.
Har egentligen inte så mycket mer att skriva idag mer än att allt löper på som det ska och all personal är fantastiska och ligger hela tiden ett par steg före och kollar om där är något.
Nu är det ev bara några dagar kvar på sjukhuset och Ludvig längtar tills det blir måndag och han ska få åka hem. Han sa idag när de tog sonden, jag ska berätta för Nora att slangen i näsan är borta och så ska hon krama mig. Han saknar henne något så otroligt mycket och det ska bli kul o se när de får träffas igen.

1 kommentar:

  1. Hej vännen,
    Läser med stort intresse!
    Du låter så stark i texten.
    Ta väl hand om dig!
    /Helena

    SvaraRadera